PRIVACY EN COOKIE STATEMENT

Inleiding

Soms is het nodig om gegevens te bewaren. Soms is dit voor partijen met wie we samenwerken. Het moge duidelijk zijn dat we erg zorgvuldig omgaan met jouw gegevens. Net zoals wij dat van anderen verwachten. Als je een contactformulier invult bijvoorbeeld, worden er persoonlijke gegevens geregistreerd. Deze gebruiken we uitsluitend om contact met je op te kunnen nemen omdat jij aangeeft dat te willen. Wij verkopen deze gegevens nooit en behandelen ze vertrouwelijk. Wil je jouw gegevens opvragen of verwijderen? Dat kan, neem dan contact met ons op via info@leeftijdsverschil.nl Wij versturen alleen maar e-mail als je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Leeftijdsverschil.nl spant zich in om de privacy van gebruikers van haar website te beschermen. Lees deze privacy voorwaarden zorgvuldig door voordat je je registreert of anderszins gebruik gaat maken van onze producten en / of diensten. Met dit privacy statement maken wij duidelijk waarom wij bepaalde informatie verzamelen, hoe wij jouw privacy beschermen, welke rechten je hebt en onder welke voorwaarden wij de informatie aan jou of anderen verstrekken.

Onze contactgegevens

www.leeftijdsverschil.nl Elkana Oosterveen is de beheerder van Leeftijdsverschil.nl en zij is te bereiken via info@leeftijdsverschil.nl

Wet- en regelgeving

Wij volgen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is de Europese verordening die geldt voor alle lidstaten van de Europese Unie. De AVG is op 25 mei 2016 van kracht geworden, treedt op 25 mei 2018 in werking en volgt daarmee de Wet bescherming persoonsgegevens op. De AVG stelt eisen aan het gebruik van informatie die tot natuurlijke personen herleidbaar is. Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kun je terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Welke persoonsgegevens gebruiken we

Leeftijdsverschil.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Deze zijn nodig om je authenticiteit te verzekeren ter bescherming van jezelf en je medegebruikers. Standaard verzamelt WordPress, het platform waarop Leeftijdsverschil.nl draait, geen persoonlijke gegevens over bezoekers, alleen de gegevens die getoond worden in het scherm met het gebruikersprofiel van geregistreerde gebruikers. Maar sommige van de plugins kunnen wel persoonlijke gegevens verzamelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: – Voor- en achternaam – Geslacht – Geboortedatum – Geboorteplaats – Adresgegevens – E-mailadres – IP-adres – De browser user agent – Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Leeftijdsverschil.nl verwerkt eventueel de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou omdat je dit zelf aan ons verstrekt voor je profielpagina: – seksuele leven

Waarom verzamelen wij informatie, met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij jouw persoonsgegevens

Wij krijgen deze gegevens rechtstreeks van jou door. Onder andere door middel van het contactformulier, het plaatsen van een reactie en het aanmaken van een profiel. Leeftijdsverschil.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: – Jou te registreren als gebruiker – Onze nieuwsbrief verzenden als je je hiervoor hebt aangemeld – Contact met je op te kunnen nemen als je een contactformulier hebt ingevuld – Aan onze verplichtingen te kunnen voldoen die de Wet ons oplegt – Onze website te analyseren, onderhouden, beveiligen (onder andere tegen spam en aanvallen) en optimaliseren.

Reacties

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina van Gravatar (Automattic) kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/ Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie. Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden. Denk hierbij aan Spamassasin of Jetpack.

Media

Alle gebruikers kunnen mediabestanden uploaden. Alle bestanden die zijn geüpload zijn normaliter publiekelijk beschikbaar. Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen namelijk de afbeeldingen van de website downloaden en dan de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Leeftijdsverschil.nl is voorzien van een contactformulier. Dit om op een snelle en eenvoudige manier in contact met ons te kunnen komen. Als je een contactformulier invult worden er persoonlijke gegevens geregistreerd. Deze gebruiken we uitsluitend om contact met je op te kunnen nemen omdat jij aangeeft dat te willen. Verder gebruiken we deze informatie nergens voor, al helemaal niet voor marketing doeleinden.

Geautomatiseerde besluitvorming

Leeftijdsverschil.nl maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Leeftijdsverschil.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Leeftijdsverschil.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen: – Accounts die langer dan 12 maanden niet gebruikt zijn worden na aanschrijven uit het bestand verwijderd. Dit om wildgroei en onnodige opslag van persoonsgegevens te voorkomen. – Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. – Voor gebruikers die zijn geregistreerd op onze website, bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen mocht hier vraag naar zijn.

Delen van persoonsgegevens met derden

Leeftijdsverschil.nl verstrekt uitsluitend gegevens aan derden als dit strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Uiteraard moet dit op grond van de Wet toegestaan en noodzakelijk zijn. Denk aan dagvaardingen en gerechtelijke bevelen en handelingen om fraude op te sporen. Ook delen we persoonsgegevens aan de volgende instanties: – Mailchimp De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden jouw e-mailadres, voornaam en achternaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst van Mailchimp. – Digi-Expert.nl Leeftijdsverschil.nl wordt gehost bij Digi-Expert.nl. Als jij contact opneemt via de formulieren of via e-mail, worden die betreffende e-mails (tijdelijk) opgeslagen op de servers van Digi-Expert.nl.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Leeftijdsverschil.nl gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Tijdens je eerste bezoek aan de website, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Als je de website blijft gebruiken accepteer je automatisch het gebruik ervan. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Deze informatie is niet herleidbaar tot jou persoonlijk en wordt niet gebruikt om je persoonlijk te identificeren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Wij plaatsen zelf geen cookies (behalve om te onthouden dat je cookies accepteert, ironisch), maar sommige plugins en apps die we op de site gebruiken van derden doen dat wel. Wil je meer informatie hierover? Dan kun je terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq – Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. – Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd. – Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Analytics

Leeftijdsverschil.nl maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in je browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op Leeftijdsverschil.nl kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Met officiële woorden: – Inzage van jouw gegevens – Rectificatie indien je ziet dat jouw gegevens onjuist zijn verwerkt – Gegevenswissing indien de gegevens niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt mits er geen wettelijke verplichting bij ons ligt de gegevens te behouden. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@leeftijdsverschil.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Leeftijdsverschil.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Leeftijdsverschil.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Leeftijdsverschil.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan twee-factor authenticatie bij het inloggen. Hiervoor maken wij gebruik van Unloq. Daarnaast wordt jouw bezoek aan Leeftijdsverschil.nl beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met Leeftijdsverschil.nl prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@leeftijdsverschil.nl

Vragen?

Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij jou duidelijk en compleet informeren over jouw privacy. Heb je vragen over dit privacy statement of over de manier waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens, dan kun je ons je vraag stellen via het e-mailadres info@leeftijdsverschil.nl

Klachten?

We hopen dat het niet voor komt maar heb je een klacht? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@leeftijdsverschil.nl We zullen er alles aan doen om je klacht naar tevredenheid af te ronden.

Wijziging en datum

Leeftijdsverschil.nl zal deze verklaring af en toe aan moeten passen, bijvoorbeeld omdat de regels rond de privacy of cookies wijzigen. We mogen de inhoud van deze Privacy en Cookie Verklaring altijd en zonder waarschuwing vooraf wijzigen. Op deze pagina vind je altijd de nieuwste versie zodat je altijd op de hoogte bent van onze actuele Privacy en Cookie Policy. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze verklaring voorafgaand aan het bezoeken van Leeftijdsverschil.nl te lezen.

COMMUNITYRICHTLIJNEN

Onze communityrichtlijnen zijn redelijk gelijk aan elke andere. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de richtlijnen van Facebook en YouTube. We nemen dan ook een groot deel van hun richtlijnen over omdat we er volledig achter staan. Het gaat voornamelijk om het gebruiken van je gezonde verstand. Maar om alles nog helder te krijgen sommen we hieronder de communityrichtlijnen op die voor Leeftijdsverschil.nl gelden. De officiële richtlijnen van Facebook vind je hier: https://www.facebook.com/communitystandards/introduction en de richtlijnen van YouTube vind je hier: https://www.youtube.com/intl/nl/yt/about/policies/#community-guidelines

Houdt je aan deze richtlijnen. Doe je dit niet? Dan verwijderen we de content en sturen we je een e-mail of privé bericht om je dit te laten weten. Als dit de eerste keer is dat je content hebt gepost die onze communityrichtlijnen schendt, ontvang je een melding, maar worden er geen maatregelen genomen tegen je account. Als het niet de eerste keer is, geven we je een waarschuwing. Je account wordt beëindigd als je drie waarschuwingen hebt gekregen.

Naaktheid of seksuele content

Leeftijdsverschil.nl is niet bedoeld voor pornografie of seksueel expliciet beeldmateriaal. Als je media in deze categorie valt, moet je deze niet op Leeftijdsverschil.nl posten, ook al is het content van jezelf. Als we materiaal ontdekken dat te maken heeft met kindermisbruik of kinderporno zullen we hier melding van maken bij politie en justitie. Post geen content met de volgende eigenschappen: – Afbeelding van geslachtsdelen, borsten of billen (met of zonder kleding) voor de seksuele bevrediging van de kijker. – Pornografie met seksuele handelingen, geslachtsdelen of fetisjen voor de seksuele bevrediging van de kijker.

Schadelijke of gevaarlijke content

Plaats geen content die anderen, in het bijzonder kinderen, aanzetten tot activiteiten waarbij ze ernstig gewond kunnen raken. Content waarop dit soort schadelijke of gevaarlijke handelingen te zien zijn, worden verwijderd.

Haatdragende content

We accepteren geen content die aanzet tot of instemt met geweld tegen personen of groepen op basis van hun ras of etnische afkomst, religie, beperkingen, geslacht, leeftijd, nationaliteit, of seksuele geaardheid/identiteit. Ook accepteren we geen content die vooral is gericht op het aanzetten tot haat op basis van deze kenmerken. Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen waar de grens ligt, maar als content voornamelijk is gericht op het kwetsen van mensen, gaat dit te ver.

Gewelddadige of expliciete content

Het is niet toegestaan content met gewelddadige of bloederige taferelen te posten die vooral zijn bedoeld om te shockeren, sensatie te veroorzaken of nodeloos te kwetsen. Als je schokkende beelden in een nieuwsprogramma of documentaire toont, moet je kijkers voldoende informatie bieden, zodat ze begrijpen wat op de content zien. Zet anderen niet aan tot geweld. Dit geld ook voor content over terrorisme, haat, moord, dierenmishandeling of andere criminele activiteiten.

Intimidatie en cyberpesten

Het is niet toegestaan beledigende content en reacties op Leeftijdsverschil.nl te posten. Als het bij intimidatie om een doelbewuste aanval gaat, kan dat worden gemeld en kan de content worden verwijderd. In andere gevallen, waarbij gebruikers alleen een beetje vervelend doen, kun je hun gedrag het best negeren.

Spam, misleidende metadata en scams

Iedereen heeft een hekel aan spam. Maak geen misleidende beschrijvingen, tags, titels of thumbnails om aandacht te krijgen. Het is niet toegestaan om grote hoeveelheden ongerichte, ongewenste of repetitieve content te posten. Dat geldt ook voor reacties en privéberichten.

Bedreigingen

Dingen als agressief gedrag, stalken, bedreigingen, pesten, intimidatie, privacyschending, het bekendmaken van persoonlijke gegevens van anderen en het aansporen tot gewelddadige handelingen of schendingen van de Privacy Statement, nemen we heel serieus. Wie hierop wordt betrapt, kan permanent van Leeftijdsverschil.nl worden verwijderd.

Auteursrecht

Respecteer het auteursrecht. Upload alleen content die je zelf hebt gemaakt of waarvoor je een machtiging tot gebruik hebt. Dit betekent dat je geen content moet uploaden die je niet zelf hebt gemaakt en geen materiaal in je content moet gebruiken waarop iemand anders het auteursrecht bezit en waarvoor je geen machtiging tot gebruik hebt.

Privacy

Als iemand je persoonlijke gegevens heeft gepost of een afbeelding van je heeft geüpload zonder jouw toestemming, kun je een verwijderingsverzoek voor de content indienen op basis van onze Privacy Statement.

Nabootsing van identiteit

Accounts die zijn gemaakt om een ander individu na te bootsen, kunnen worden verwijderd op grond van ons beleid ten aanzien van nabootsing van identiteit. Wij vinden het belangrijk om te weten wie je bent. Deze gegevens zijn nodig om je authenticiteit te verzekeren ter bescherming van jezelf en je medegebruikers.

Veiligheid

Mensen moeten zich veilig voelen om zich te kunnen uiten en connecties te kunnen maken. Het is ons doel om inhoud te verwijderen die offline schade aanmoedigt, waaronder (maar niet uitsluitend) fysieke, financiële en emotionele schade. We werken nauw samen met politie en justitie en maken melding van het in gevaar brengen van kinderen.

Aanvullend beleid

Beleid voor non-actieve accounts Over het algemeen verwachten we dat gebruikers actief deel uitmaken van de community. Als een account bijzonder weinig wordt gebruikt en dus erg inactief is, kan het account zonder verdere kennisgeving worden gesloten. De volgende acties kunnen worden beschouwd als inactiviteit: – Je bent ten minste 12 maanden niet ingelogd geweest op de site. – Je hebt nog nooit iets geplaatst. – Je neemt niet actief deel aan de community.

De huiskamer

In de huiskamer gelden de regels van buiten even niet. Dit is een plek waar iedereen ongeacht rang of stand bij elkaar kan komen. De huiskamer is de vrije experimenteer plek binnen een community. Deze plek heet ook wel eens de stamtafel, de koffiehoek, of het cafe. Die plekken zijn bedoeld om mensen met uiteenlopende achtergronden met elkaar te verbinden. Waar inhoudelijke discussies zorgen voor sterke groepsvorming (hobbyisten en vakgenoten vinden elkaar daar), heb je ook een plek nodig waar diversiteit heerst. Hier kan iedereen zich roeren of ze nou oud, jong, man of vrouw zijn. In ons geval is dit is een plek die is gereserveerd voor leden die langer dan een half jaar lid zijn en een bewezen goede reputatie hebben. Het is een plek waar je je kunt ontspannen en vermaken. Het is bedoeld als een leuk extraatje naast de andere fora. Het is echter ook een forum waar serieus gepraat kan worden. Een plek waar mensen het over persoonlijke zaken zoals bijvoorbeeld liefdesproblemen kunnen hebben. Hoewel het er dus best gezellig kan zijn tussen alle vermakelijke topics, zit er ook een serieuze kant aan en het is dus geen onzinforum.


DISCLAIMER

Op het gebruik van Leeftijdsverschil.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt je geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

Leeftijdsverschil.nl streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Leeftijdsverschil.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Leeftijdsverschil.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Elkana.nl en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

Leeftijdsverschil.nl garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s ondanks dat wij met een beveiligde verbinding (SSL certificaat) werken. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Leeftijdsverschil.nl te corresponderen, accepteer je dit risico.

Hyperlinks

Leeftijdsverschil.nl kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Leeftijdsverschil.nl heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Leeftijdsverschil.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Leeftijdsverschil.nl (waaronder merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden en alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt) zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming danwel het afzien van rechtsvervolging. Alle publicaties die wij importeren van een andere bron blijven van de originele eigenaar. Wij claimen van deze publicaties niet dat wij de eigenaar zijn en zullen dan ook altijd de bron weergeven in het bericht.

Toegang tot de website

Toegang en gebruik van Leeftijdsverschil.nl is strikt persoonlijk. De informatie die je hier vind mag je niet gebruiken voor commerciële-, politieke- of publicitaire doeleinden. Wil je toch iets van Leeftijdsverschil.nl gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op via info@leeftijdsverschil.nl Het beheer van de website Om de website goed te onderhouden kunnen we elk moment: – De toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of een gedeelte van de website. – Alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette. – De website tijdelijk niet beschikbaar hebben om updates uit te kunnen voeren.

Verantwoordelijkheden

De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop je verbinding zoekt met de website is jouw eigen verantwoordelijkheid. Je dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om je apparatuur en je gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. Je bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en de gegevens die je op internet bezoekt.

De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen jou worden gevoerd:

– Vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet. – Vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy. De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die je zelf oploopt, dan wel derden of jouw apparatuur oplopen als gevolg van je verbinding met of het gebruik van de website. Je zult je onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan. Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van jouw gebruik van deze website, is hij/zij gerechtigd alle schade die hij/zij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op jou te verhalen.